عبدالمجید صادق نژاد گفت: پژوهشگران دانشگاه امیرکبیر موفق به تولید فیلم پلیمری با خاصیت ضدمیکروبی برای استفاده در صنایع بسته بندی مواد غذایی شدند.
عبدالمجید
صادق نژاد، کارشناس مهندسی شیمی و پژوهشگر افزود: تولید فیلم پلیمری با
خاصیت ضدمیکروبی هدف انجام این پروژه بوده که در صنایع بسته بندی مواد
غذایی بخصوص شیر و لبنیات کاربرد دارد.
وی
تصریح کرد:بسته بندی مواد غذایی با فیلم های پلیمری سبب افزایش عمر
محصولات می شود و با جلوگیری از رشد باکتری و میکروب ها بدون استفاده از
روشهای حرارتی مانند پاستوریزه و استرلیزه کردن می توان بسیاری از خواص
مواد غذایی را حفظ کرد.
این پژوهشگر خاطرنشان کرد: ذرات نانو نقره در ابتدا با استفاده از واکنش های شیمیایی داخل راکتور سنتز می شوند و همراه با فیلم پلی اتیلنی در دستگاه کرونر با ولتاژ بالا قرار می گیرند.
صادق
نژاد افزود:این دستگاه با انرژی زیاد پیوندهای غیر قطبی را تخریب می کند و
پیوندهای قطبی جدید به وجود می آورد که روی سطح پلیمر می نشینند.
وی
افزود:درمرحله بعد از آب مقطر برای پاک کردن پیوندها و مواد اضافه از سطح
پلیمر استفاده می شود و سپس وارد دستگاه خشک کن و جمع آوری می شود تا
درصنایع بسته بندی بکار رود.